Nieuws

76e Clubtentoonstelling 2019

Na het afgelopen jaar ons 75 jarig jubileum te hebben gevierd, door met een groot aantal van onze leden (met partners) een feestelijk diner te hebben genuttigd bij het plaatselijke chinees restaurant in Haastrecht hebben we nu inmiddels onze 76e clubtentoonstelling alweer achter de rug.
Het was ook dit jaar weer een mooie  show.  23 inzenders brachten in totaal 166 in de kooien welke dieren op vrijdag 15 november werden gekeurd door mevr. van Drongelen-den Exter en de heren van der Vlis en Den Blanken.  Winnaars van deze editie waren:  voor de grote Hoenders Combinatie Vermeulen met een Barnevelder Haan jong; voor de dwerghoeders de heer A.J.J. de Heij met een Ko Shame Haan oud en voor de konijnen de heer A. Groen met een Tan vrouw jong.  Tijdens de openingstijden van de tentoonstelling was er een regelmatige aanloop van bezoekers en op zaterdag ook van vele grote en kleine (zwarte) pieten.  Nadat de show zaterdagmiddag om 17.00 door de voorzitter a.i. werd afgesloten waren er nog vele handen beschikbaar om de zaal leeg te ruimen en bezemschoon voor de beheerder achter te laten.  Als afsluiting gingen de helpers aan een smakelijke maaltijd met erwtensoep en  roggebrood met spek. Als bestuur spreken we dan ook de wens uit dat wij in 2020 opnieuw een mooie kleindierenshow kunnen gaan organiseren met hoogstwaarschijnlijk het na vele jaren opnieuw vragen aan sierduivenfokkers om hun mooiste dieren in te gaan zenden.  Tot November volgend jaar bij de 77e CTT van Nut & Sport Stolwijk.

Konijnenziekte RHD-2

Op dit moment verspreidt het dodelijke konijnenvirus RHD-2 zich over Nederland.
Door de landelijke bond Kleindierliefhebbers Nederland is er een verbod uitgevaardigd om op de tentoonstellingen met niet ingeŽnte dieren te showen.
voor nadere informatie over dit virus en maatregelen die u hiertegen kunt nemen vindt u op de website van de bond, klik u op deze link dat wordt u direct doorgeleid naar de website van Kleindierliefhebbers Nederland.  Als vereniging spreken wij de hoop uit dat u met deze informatie voldoende maatregelen kunt nemen om uw dieren te beschermen tegen deze vreselijke dierziekte.

Vogelgriepvirus HPAI (H5N8)

Op dit moment is er in Nederland nog geen melding van vogelgriep gedaan en als bestuur hopen wij natuurlijk dat we dit jaar van deze ziekte verschoond kunnen blijven, ten eerste voor alle fokkers en hun dieren en daarnaast natuurlijk ook voor alle tentoonstellingsbesturen zodat deze weer een mooie show kunnen organiseren.  

Sponsors van de 76e clubtentoonstelling

Ook dit jaar zullen we al onze sponsoren weer vragen om ook deze tentoonstelling weer mede mogelijk te maken. Onze sponsoren van het afgelopen jaar vindt u op de sponsorpagina


Vraagprogramma 77e CTT 18-20 november 2020

Sponsors 76e clubtentoonstelling

Catalogus 76e clubtentoonstelling  

Bent u geen lid van "Nut en Sport" en wilt u toch deelnemen aan de Clubtentoonstelling, neem dan contact op met onze secretaris!  

=====================================================================

Agenda

Jaarlijks worden er door de vereniging twee ledenvergaderingen georganiseerd,
de jaarvergadering in februari/maart en oktober/ november een vergadering ter
voorbereiding van onze jaarlijkse clubtentoonstelling.

De locatie van deze vergaderingen:
Verenigingsgebouw " De Grote Haven"
Grote Haven 40, 2851 BN Haastrecht

om de agenda/uitnodiging te raadplegen en de notulen van de vorige vergadering in te zien,
klik op de bijbehorende rode link hieronder voor de  voor de eerstvolgende ledenvergadering
en de daarin te behandelen notulen


Agenda jaarvergadering 24 februari 2020

Notulen vorige vergadering

Ma 24-02-2020 Jaarvergadering                      20.15   De Grote Haven Haastrecht

Vr 19-11-2020 tentoonstelling Nut & Sport   20.15   De Grote Haven Haastrecht

Clubtentoonstelling van 19 t/m 21 november 2019


Locatie: Verenigingsgebouw "De Grote Haven", Grote Haven 40, 2851 BN Haastrecht

Vraagprogramma CTT 2020

Inschrijfblad CTT 2020

Jongdierenkeuring Krimpenerwaard vrijdagavond 18 september 2019
tafelkeuring met deelname van alle verenigingen in de Krimpenerwaard
locatie: Verenigingsgebouw "De Grote Haven", Grote Haven 40, 2851 BN Haastrecht

De Jongdierenkeuring was ook dit jaar weer een groot succes met vele ingezonden dieren.

foto © Gerda Nijenhuis

© Nut & Sport Stolwijk
Laatst bijgewerkt: 23-11-2019